Advertoriale

(P) Promoții și concursuri cu ocazia integrării eShop-ul oficial ASUS România în site-ul global

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Octombrie 2021, 10:00
Data actualizarii: Marti 26 Octombrie 2021, 10:04

Începând din luna octombrie utilizatorii din România pot cumpăra produsele ASUS direct din eShop-ul oficial integrat în site-ul global al companiei - www.asus.com/ro și rog.asus.com/ro, care devine astfel o sursă completă de informare actualizată pentru toate produsele și tehnologiile ASUS disponibile pe plan local. Evenimentul este însoțit de promoții la o serie de produse din categoria telefoanelor mobile și notebook-urilor și cadouri sub formă de vouchere valorice pentru toți cei care își creeză un cont pe site, plus un laptop Zenbook Duo 14 UX482 oferit ca premiu prin tragere la sorți.

Aprecierea de care se bucură produsele ASUS în România, precum și contextul pandemic incert (care a blocat participările noastre tradiționale la evenimentele cu public) ne-au determinat să luăm în calcul lansarea acestui spațiu virtual prin intermediul căruia să putem fi aproape de clienții noștri.

Prin noul site vom putea comunica mai eficient, oferind informații complete și actualizate despre produse și tehnologii, inclusiv posibilitatea de a le achiziționa sau rezerva din momentul lansării oficiale.

Misiunea acestei platforme este de a oferi consultanță specializată și dedicată pentru produsele ASUS, vizând atât publicului pasionat, cât și pe cel larg.”, a declarat Bogdan Ivașcu, Country Manager ASUS Romania.

Integrarea eShop-ului oficial ASUS în site-ul global vine în întâmpinarea nevoilor exprimate de clienții din România pentru o soluție simplificată de informare pentru toate produselor disponibile pe plan local.

Cu ajutorul noii platforme clienții ASUS se pot informa dintr-un singur loc asupra detaliilor tehnice și au la dispoziție serviciul de suport și asistență dedicată precum și comparatoarele de configurații care vin acum cu opțiunea de achiziție sau rezervare direct din interfața eShop-ului.

Acesta este al doilea pas firesc al evoluției eShop-ului oficial ASUS România care a debutat în primăvara anului 2020 ca o platformă web independentă. Integrarea în site-ul global facilitează prin contact direct un răspuns rapid la nevoile clienților locali.

Promoții și vouchere cadou pentru toți cei care își creează un cont pe noul site

Promoțiile la notebook-uri și telefoane mobile din perioada lansării noului eShop sunt însoțite de vouchere valorice de 100 de lei oferite tuturor celor care au deja sau își creează un cont nou în perioada 20 – 26 octombrie. Codul ASUS100 oferă 100 lei reducere la orice comandă de minim 1000 de lei care nu include produse din alte promoții.

Codul va putea fi valorificat în perioada 20 – 31 octombrie pe site-ul ASUS - www.asus.com/ro și rog.asus.com/ro doar de către cei care și-au înregistrat un cont pe site.

Dacă ești norocos poți câștiga un laptop Zenbook Duo 14 UX482

Toți cei care se califică pentru voucherul valoric vor fi automat înscriși pentru tragerea la sorți care vine cu un premiu excepțional: un laptop cu două ecrane Zenbook Duo 14 UX482.

Deși formatul de 14 inch sugerează un ecran înghesuit, adăugarea afișajului secundar ScreenPad Plus, un ecran tactil înclinat la unghiul ergonomic de 7 grade lărgește suprafața de lucru semnificativ, facilitând fluxuri productive greu de imaginat pentru un laptop atât de ușor și portabil.

Productivitatea excelentă de care este capabil Zenbook Duo 14 UX482 nu ar fi posibilă fără un procesor de ultimă generație Intel Core ajutat de placa video integrată Iris Xe. Ambele sunt răcite de excelentul sistem AAS Plus ce se folosește de ventilatoare duale și un heatpipe de dimensiuni mari pentru a aduce cu 49% mai mult aer rece în zona componentelor.

Câștigătorul desemnat prin tragere la sorți al laptopului Zenbook Duo 14 UX482 va fi contactat de reprezentanții ASUS pentru a furniza în 10 zile calendaristice datele necesare pentru a intra în posesia premiului. În situația în care câștigătorul nu poate fi confirmat o nouă extrage la sorți va avea loc pentru a alege un nou câștigător.

Pagina de promoții ASUS îți stă la dispoziție dacă dorești să afli mai multe informații.

Modifică setările cookies