Dezvaluiri socante despre unul dintre suspectii atentatelor de la Bruxelles: anul trecut a fotografiat un stadion din Anglia

Bruxelles Belgia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Martie 2016, 14:05
Data actualizarii: Sambata 26 Martie 2016, 14:11

Unul dintre suspectii cautati in intreaga Europa dupa atentatele de la Bruxelles ar fi fost vazut anul trecut in timp ce fotografia un stadion din Anglia.

Intreaga Europa a fost zguduita la inceputul saptamanii de bombele explodate la Bruxelles. Aeroportul Zaventem si o statie de metrou au fost tintele teroristilor, care s-au aruncat in aer folosind centuri explozibile.

Nu toti teroristii au recurs insa la gestul sinucigas, iar unul dintre ei este cautat de politie.

Potrivit presei belgiene, doi dintre atacatorii sinucigasi au fost Ibrahim si Khalid El Bakraoui, in timp ce un al trelea, Mohamed Abrini, a reusit sa se faca disparut.

Publicatia belgiana Sudpresse face si o dezvaluire socanta despre Abrini. Potrivit jurnalistilor din Belgia, teroristul ar fi fost vazut anul trecut la Birmingham, in Anglia, in timp ce fotografia un stadion de fotbal.

Abrini este cetatean belgian de origine marocana si este suspectat ca a avut legatura si cu atentatele de la Paris.

Teroristii au mai vizat in 2015 Stade de France, un atentator sinucigas detonandu-se langa stadionul din Paris pe 13 noiembrie, in noaptea atacului de la Bataclan.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!