16 2016 19:32

"Va pup, acum sunt mai bine! Totul e ok". Reactia Cristinei Zamfir, dupa ce a adus victoria cu pretul unei accidentari


	"Va pup, acum sunt mai bine! Totul e ok". Reactia Cristinei Zamfir, dupa ce a adus victoria cu pretul unei accidentari

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

Cristina Zamfir, jucatoare de 27 de ani a lui SCM Craiova, a adus victoria Romaniei in meciul pentru locul 5 al Campionatului European. Zamfir a inscris in ultima secunda de joc in poarta Germaniei, pentru 23-22.

Cristina s-a lovit insa puternic la ultima faza a jocului. Pe contraatac, aceasta a reusit sa inscrie golul victoriei, dar cu pretul unei contuzii puternice. Interul nostru s-a lovit de bara portii Clarei Woltering.

Dupa meci, Cristina si-a revenit insa. Aceasta a fost filmata de un oficial al FRH pe holul hotelului si a spus: "Va pup, sunt mai bine! Totul e ok".

3 comentarii
  • 17 2016
    Marius Felicitări echipei naționale !!!...
  • 17 2016
    Ion Felicitari Cristina! Dar mai mult curaj si tupeu, cand te-nalti la 9m arunca fara mila ca poti , nu ezita.Azi ai fi avut cel putin 8-9 goluri marcate si nu te nici accidentai. Asa ca; mai intai multa sanatate si tupeu cat incape, ce Dumnezeu esti olteanca.Cu sinceritate un nene din Bihor care iubeste handbalul de peste 40 de ani!...
  • 16 2016
    Florin Oricum,merita felicitari....
BRAT