EXCLUSIV | Care este starea Cristinei Zamfir dupa finalul dramatic de meci cu Germania
16 decembrie 2016 18:45

EXCLUSIV | Care este starea Cristinei Zamfir dupa finalul dramatic de meci cu Germania

Romania a invins Germania cu 23-22 in meciul pentru locul 5 al Campionatului European. Cristina Zamfir, interul stanga al lui SCM Craiova, a marcat golul decisiv. Aceasta a fost si cea mai buna marcatoare din echipa Romaniei.

Bucurati-va de fotbal, in direct la PRO TV! Marti, 31 octombrie, 21:45: AS Roma - Chelsea! Joi, 2 noiembrie, 22:00 Steaua - Beer Sheva!

Bate Cupa! Marti si miercuri la PRO X, de la 20:30: Sepsi OSK - CSU Craiova si Sanatatea Cluj - Steaua

Alexandru Dedu, presedintele Federatiei Romane de Handbal, a vorbit pentru Sport.ro si ProTV la scurt timp dupa finalul meciului din Suedia.

"Am trait meciul destul de relaxat si l-a final m-am bucurat foarte mult pentru victorie.

Am sunat repede in Suedia. Cristina Zamfir este ok, a suferit doar o contuzie mai puternica. Nu stiu detalii despre portarita Germaniei si nu as putea sa-mi dau cu parerea.

Medicul nostru mi-a zis ca Zamfir este ok, s-a lovit puternic de bara, insa nu este grav.

Suntem pe locul 5 in Europa, nu este o consolare, este o bucurie. Pentru noi, este o etapa de pregatire. Speram la mai mult pe viitor si avem incredere in echipa si in staff.

Daca i-am fi intrebat pe mult inaintea turneului final daca s-ar multumi cu locul 5, ar fi spus ca da. Acest loc 5 este o realizare, pentru ca trebuie sa constientizam ca avem o echipa in formare", a spus Alexandru Dedu, presedintele FRH, pentru Sport.ro si ProTV.FULLSCREEN
a
  • /
2 comentarii
  • 17 decembrie 2016
    Popescu Laurențiu La nu se scrie l-a,asta în contextul comentariului,cateodata se scrie si l-a !!! Bravo ziariști !!!????????????...
  • 16 decembrie 2016
    constantin.bucur. Aceste fete merita toata stima spirit de sacrificiu isi iubesc tara si sunt de mai multe etnii poate invata si iohanis ceva...
Untold, evenimentul pentru care vin cei mai mulți străini în România. DJ-ii au ajuns să își dorească să fie invitați
BRAT