22 martie 2016 14:24

Un fotbalist din Premier League s-a aflat si el pe aeroportul terorii din Bruxelles! Anuntul facut de clubul sau

Dieumerci Mbokani, fotbalist imprumutat de Dinamo Kiev la Norwich City, in Premier League, care mai are in CV echipe precum Anderlecht, Standard Liege, AS Monaco ori Wolfsburg, s-a aflat in aceasta dimineata pe aeroportul din Bruxelles, in momentul atentatelor teroriste.

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Dieumerci Mbokani si-a petrecut o buna bucata a carierei in Belgia si a imbracat tricourile unor formatii precum Anderlecht si Standard Liege. Acum, fotbalistul care evolueaza pentru nationala Republicii Democrate Congo este legitimat la Norwich City, in Premier League.

Mbokani are insa multi prieteni in Belgia si merge des acolo, alegand de cele mai multe ori varianta unui zbor rapid intre Londra si Bruxelles.

Asa s-a facut ca jucatorul cu origini africane s-a aflat in aceasta dimineata pe aeroportul din capitala Belgiei in momentul atentatelor teroriste.

Norwich City a anuntat prin intermediul unui comunicat ca Dieumerci Mbokani se afla in afara oricarui pericol fizic, dar ca este foarte afectat de cele vazute si traite.0 comentarii
BRAT