Dinamo va da in Liga Campionilor peste femeia care i-a sucit mintile lui Montolivo!

Autor: Sport.ro
Miercuri 30 Iunie 2010, 13:23

	Dinamo va da in Liga Campionilor peste femeia care i-a sucit mintile lui Montolivo!

Meciurile voleibalistelor de la Dinamo in Champions League vor fi transmise in direct de Sport.ro si live pe site-ul www.sport.ro, incepand din noiembrie.

Ajunse pentru prima data in istorie in cea mai tare competitie din Europa, voleibalistele de la Dinamo se vor bate cu super-jucatoare in Champions League.

O americanca - Destinee Hooker, e transferul verii in Europa. Cand nu joaca volei, Destinee se bate in concursurile de atletism. Fata, in varsta de 24 de ani, e campioana la saritura in inaltime , iar acum vrea sa faca legea la volei cu Scavolini Pesaro.

Campioana Italiei se lauda cu multe fete frumoase - fosta campioana europeana de junioare, italianca Francesca Ferreti si poloneza Katarzyna Skowronska le-au sucit mintile barbatilor din Italia. Chiar colegul lui Mutu de la Fiorentina - Montolivo, ar fi fost vrajit de starul nationalei Poloniei.

In afara de Scavolini Pesaro, fetele de la Dinamo se vor bate in Grupa E din Champions League cu polonezele de la Bielsko Biala, dar si cu campioanele din Azerbaidjan, de la Rabita Baku.

Nereguli pe pârtiile din România. De ce aleg românii să meargă în străinătate
BRAT