Dinamo va da in Liga Campionilor peste femeia care i-a sucit mintile lui Montolivo!

Autor: Sport.ro
Miercuri 30 Iunie 2010, 13:23

	Dinamo va da in Liga Campionilor peste femeia care i-a sucit mintile lui Montolivo!

Meciurile voleibalistelor de la Dinamo in Champions League vor fi transmise in direct de Sport.ro si live pe site-ul www.sport.ro, incepand din noiembrie.

Ajunse pentru prima data in istorie in cea mai tare competitie din Europa, voleibalistele de la Dinamo se vor bate cu super-jucatoare in Champions League.

O americanca - Destinee Hooker, e transferul verii in Europa. Cand nu joaca volei, Destinee se bate in concursurile de atletism. Fata, in varsta de 24 de ani, e campioana la saritura in inaltime , iar acum vrea sa faca legea la volei cu Scavolini Pesaro.

Campioana Italiei se lauda cu multe fete frumoase - fosta campioana europeana de junioare, italianca Francesca Ferreti si poloneza Katarzyna Skowronska le-au sucit mintile barbatilor din Italia. Chiar colegul lui Mutu de la Fiorentina - Montolivo, ar fi fost vrajit de starul nationalei Poloniei.

In afara de Scavolini Pesaro, fetele de la Dinamo se vor bate in Grupa E din Champions League cu polonezele de la Bielsko Biala, dar si cu campioanele din Azerbaidjan, de la Rabita Baku.

9 viitori comisari UE ar fi depus declaraţii de interese "incomplete, suspecte sau şocante"
BRAT