OFICIAL Căpitanul campioanei României pleacă de la echipă din motive medicale! ”O veste pe care nu ne-am fi dorit să o dăm”

Nadja Ninkovic CEV Champions League Volei Alba Blaj volei feminin Volei
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 12:00
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 12:02

Volei Alba Blaj, cea mai bună formație din voleiul feminin românesc, a făcut anunțul chiar înaintea meciului din CEV Champions League.

Campioana Volei Alba Blaj, care joacă marți de la ora 19 cu Promotey Dnipro în CEV Champions League, a anunțat despărțirea de căpitanul Nadja Ninkovic din motive medicale.

”O veste pe care nu ne-am fi dorit să o dăm! Deși am sperat că va fi aptă de joc pentru a doua parte a sezonului, suntem nevoiți să încheiem colaborarea cu căpitanul echipei Nađa Ninković, cea mai titrată jucătoare din istoria Volei Alba Blaj, care din motive medicale nu va putea evolua în următoarea perioadă. 

Îi dorim din toată inima multă sănătate, recuperare rapidă și o așteptăm cu nerăbdare să revină pe terenul de joc! Îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru Volei Alba Blaj!”, a postat clubul campion din voleiul feminin românesc.

CV de excepție pentru Nadja Ninkovic, campioană europeană cu Serbia

”Dincolo de cele patru titluri naționale, trei Cupe ale României și a Supercupei, cucerite cu echipa noastră, Nađa Ninković rămâne jucătoarea care a dovedit prin fapte că iubește Blajul și comunitatea noastră, că aici se simte „acasă”, locul în care a revenit, în mai multe rânduri, pentru a pune umărul la performanțele echipei”, a mai scris gruparea din Blaj.

Născută în data de 1 noiembrie 1991, la Belgrad, centrul Nađa Ninković (1,90 m) a evoluat la echipele Steaua Roșie Belgrad (Serbia), Volero Zürich (Elveția), Il Bisonte Florența (Italia), Volei Alba Blaj (România), Vôlei Nestlé Osasco (Brazilia) și ŁKS Commercecon Łódź (Polonia). 

Cu Volei Alba Blaj, pentru care a evoluat în trei perioade, a câștigat Campionatul (2017, 2019, 2020 și 2022), Cupa României (2017, 2019 și 2022) și Supercupa României (2021) și a disputat finala Cupei CEV (2019). 

Este campioană europeană (2011) și câștigătoare a European Golden League (2009 și 2011) cu naționala Serbiei, în 2009 fiind declarată cel mai bun „centru” al acestei competiţii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!