OFICIAL Campioana României a făcut două transferuri înaintea meciului de astăzi din Champions League!

Volei Alba Blaj CEV Champions League Dajana Boskovic Kaitlyn Hord Tijana Boskovic Volei
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 08:22
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 08:29

Volei Alba Blaj, care joacă marți de la ora 19 cu Promotey Dnipro, a anunțat transferurile jucătoarelor Kaitlyn Hord și Dajana Bošković.

Înaintea meciului de marți de la ora 19 cu Promotey Dnipro din grupele CEV Champions League, Grupa B, Volei Alba Blaj, campioana României, a perfectat două transferuri.

”Volei Alba Blaj anunță transferurile jucătoarelor Kaitlyn Hord (SUA, centru) și Dajana Bošković (Bosnia și Herțegovina, universal/fals), care vor evolua pentru campioana României în partea a doua a sezonului 2022/2023. 

Kaitlyn Hord vine din campionatul universitar american

Kaitlyn Hord (1,94 m), care evoluează pe poziția centru, vine din campionatul universitar american, rampa de lansare pentru cele mai valoroase voleibaliste din SUA și se află la prima experiență în Europa. 

Noul nostru centru, care va împlini 23 de ani în data de 14 iunie, a jucat la Universitățile Penn State și Nebraska. 

Kaitlyn Hord s-a alăturat deja lotului Volei Alba Blaj și va avea drept de joc la meciul cu SC Prometey Dnipro, programat mâine seară, de la ora 19:00, în localitatea Kutná Hora (Cehia), în grupele Ligii Campionilor. La Volei Alba Blaj, Kaitlyn Hord va juca cu numărul 14 pe tricou.

Dajana Bošković, sora celebrei Tijana Bošković, campioană mondială 

Dajana Bošković (1,86 m), care evoluează pe poziția universal/fals, vine din campionatul Chinei, încheiat la finalul săptămânii trecute, unde a ocupat locul trei cu Shenzhen Zhongsai. 

Noul nostru universal/fals, care va împlini 29 de ani în data de 11 aprilie, a mai jucat la echipele Dinamo Pančevo (Serbia), Vizura Belgrad (Serbia), Universitatea San Antonio Texas (SUA), Enea PTPS Piła (Polonia), Sarıyer Belediyesi (Turcia), Kuzeyboru (Turcia) și Steaua Roșie Belgrad (Serbia). 

Este componentă de bază a naționalei Bosniei, unde evoluează sub comanda lui Stevan Ljubičić. Dajana Bošković se va alătura lotului campioanei României în zilele următoare, unde va juca cu numărul 17 pe tricou. 

Ea  este sora mai mare a cunoscutei Tijana Bošković, desemnată în 2022 cea mai bună jucătoare la Campionatului Mondial de volei, acolo unde a cucerit titlul mondial cu Serbia. Cele două surori joacă pe același post (universal/fals) și ambele sunt voleibaliste de mână stângă”, a anunțat gruparea din Blaj pe pagina oficială de Facebook.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!