Matt Le Tissier Alex Le Tissier Southampton Virale

GALERIE FOTO „Mi-a oferit bani să facem sex și să pretindem că e socrul meu!” Nora legendei lui Southampton, șocată de propunerea primită 

Matt Le Tissier (54 ani) a fost un jucător extrem de important pentru Southampton. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iulie 2023, 13:49
Data actualizarii: Vineri 28 Iulie 2023, 13:50

Le Tisser a evoluat pentru „sfinți” din iulie 1986 până în iulie 2001, timp în care a jucat 435 de meciuri, a înscris 166 de goluri și a dat 43 de pase de gol. Acesta a bifat și 8 apariții în tricoul naționalei Angliei. Fostul jucător are doi copii Keeleigh și Mitchell, cel din urmă fiind căsătorit cu Alex Le Tissier, care este model OnlyFans. 

Acesta și-a deschis cont pe celebra platformă în pandemie, în ciuda faptului că socrul său nu a fost de acord. Mai mult, fostul fotbalist a decis să nu mai vorbească cu fiul său din aceste motive. 

Starul OnlyFans, propunere șocantă de la un urmăritor 

Alex Le Tissier, mamă a patru copii, a dezvăluit într-un interviu acordat pentru Daily Star recent ce propunere șocantă a primit din partea unui urmăritor: „Când credeam că le-am văzut și auzit pe toate, un tip mi-a dat mesaj, voia să îmi trimită 3.000 de lire să ne întâlnim la un hotel și să fac sex cu el, care să pretindă că e socrul meu. 

Nu mă așteptam la așa ceva. Nu a mai spus până acum astfel de lucruri. M-am dus și i-am spus soțului meu: 'Băiatul ăsta vrea să pretindă că e tatăl tău în timp ce se culcă cu mine'. A rămas șocat, mi-a zis: 'Ce e în neregulă cu oamenii?'”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!