anamaria prodan Laurentiu Reghecampf scandal Prodan Reghecampf Virale

„Marș, mă!” Anamaria Prodan, derapaj la adresa lui Reghecampf după declarațiile făcute: „Pumnul ăla trebuia să ți-l dau ție!” 

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare departe de a fi încheiat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Februarie 2022, 13:20
Data actualizarii: Duminica 20 Februarie 2022, 13:21

Cei doi nu s-au prezentat la prima înfățișare a divorțului, iar conflictul pare să capete proporții cu trecerea timpului. Deși nu i-a dat de multe ori replica celei care încă îi este soție, Laurențiu Reghecampf vorbește în podcastul „Acasă la Măruță” despre scandalul divorțului. 

Antrenorul abordează și subiectul controversat al momentului în care agentul a fost surprins lovindu-l cu pumnul pe Dan Alexa, comentând că de acolo s-ar fi produs ruptura. Totodată, în promo-ul podcastului, care urmează a fi publicat duminică seară, Reghecampf acuză comportamentul Anamariei, dar și atacurile continue lansate la adresa lui și a iubitei sale. 

Anamaria Prodan, derapaj la adresa lui Reghecampf: „Marș, mă!”

Impresarul a postat pe contul de Instagram o captură care cuprinde o parte din declarația făcută de Reghecampf în legătură cu scandalul cu Dan Alexa și i-a dat replica soțului său. Anamaria Prodan a avut cuvinte extrem de dure la adresa antrenorului și a amenințat că urmează să facă mai multe dezvăluiri legate de plecările lui de la echipele arabe pe care le-a pregătit. 

„Marș, mă, limbă de aur sau gâscă de aur! Pumnul ăla trebuia să ți-l dau ție că poate uitai de prostituate și nu te mai făceai de râs la nivel internațional! Oare de ce te-au dat afară de peste tot și ți-au plecat colaboratorii cei mai buni?

De poamă ce ești! O să revenim cu amănunte din Dubai...de ce a fost Reghe dat afară de la Al Wahda și Al Wasl. Cine venea în cantonamentele echipelor, de ce s-au supărat colaboratorii și l-au lăsat singur pe limbă de aur!”, a scris Anamaria Prodan pe Instastory. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!