anamaria prodan Laurentiu Reghecampf scandal Prodan Reghecampf Stiri

"Mă rog de el de 1 an și 8 luni să divorțăm" Anamaria Prodan, noi detalii despre situația cu Laurențiu Reghecampf: „A mai venit, s-a mai întâmplat”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unui scandal monstru zilele trecute.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 12:48
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 12:46

Anamaria Prodan a continuat să vorbească și să scoată lucruri la suprafață despre căsnicia ei cu antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Agentul FIFA a evidențiat faptul că încearcă de aproape 2 ani să divorțeze de tehnicianul din Azerbaidjan și că ce s-a întâmplat în urmă cu câteva zile s-ar mai fi produs.

Prodan: „De fiecare dată se închideau dosarele”

„Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă a filmat ca să mergem la poliție. Pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliție și nu aveam probe.

De fiecare dată se închideau toate dosarele, niciodată nu puteam să mergem mai departe și stăteam cu frica în sân că poate vine odată băut și ne omoară în casă.

Ce ați văzut acum a mai venit de trei ori, deci s-a mai întâmplat. (...) Tot ceea ce vedeți astăzi la Reghecampf nu cred că ați văzut timp de 16 ani cât a fost cu mine. Omul trăia într-o altă lume, avea alte valori despre viața. Avea alt anturaj.

Mă rog de el de 1 an şi 8 luni să divorţăm. Atât vreau.”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Antena 3.

Mesajul postat de Anamaria Prodan pentru fiul lui Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc 

Agentul a avut un mesaj pentru micuțul Liam, mesaj prin care a dorit să își exprime dorința de a pune capăt războiului. 

"Noi, familia Prodan, îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut niciun aspect al vieții noastre! Din respect și dragoste pentru copiii familiei noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu, iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. 

Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot. Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât mai repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan/Reghecampf", a fost mesajul postat de Instagram de Anamaria Prodan. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies