anamaria prodan Anamaria Prodan-Reghecampf Nicolae Stanciu Wuhan Three Towns Fotbal intern

„Eu rămân cu faima, respectul și banii! Sunt un MiG-19” Anamaria Prodan, răspund acid după ce a fost acuzată că a apelat la Photoshop

Transferul lui Nicolae Stanciu la Wuhan a creat o întreagă controversă în mediul online. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 12:35
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 12:45

Nicolae Stanciu (28 ani) a fost cumpărat de FC Wuhan cu 4 milioane de euro de la Slavia Praga. Mijlocașul ofensiv a fost ademenit de către nou-promovata din China cu un salariu lunar de 3 milioane de euro. 

Când a semnat contractul, Stanciu a fost însoțit de reprezentanții de la Global Sports, agenție internațională din Cehia și Slovacia. Fotbalistul român s-a fotografiat alături de reprezentanții firmei, iar imaginea a apărut pe contul oficial de instagram Global Sports. Doar că impresarul jucătorului este Anamaria Prodan, care nu a apărut în fotografie, dar a găsit o metodă inedită pentru a-l felicita pe fotbalist pentru noul transfer. 

Însă, chiar dacă a fost critică pentru că a apelat la Photoshop, Anamaria Prodan nu este afectată. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf susține că ar trebui să i se acorde mai mult credit pentru beneficiile pe care le aduce fotbalului românesc. 

Anamaria Prodan: „Eu rămân cu faima, cu respectul și cu banii!”

„Câinii latră, ursul trece. În cazul meu ursul latră, câinii trec! Eu rămân cu faima, cu transferurile, cu respectul jucătorilor și cu banii!

Restul cu ce? Merit doar atât: 'Felicitări, doamna Anamaria Prodan, pentru tot ce faceți pentru fotbalul românesc și pentru jucătorii români'.

Recunoștința e boală grea la noi! Concluzia? Sunt un MiG-19 pentru toți”, a declarat Anamaria Prodan, pentru digisport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!