Virale

Sunt cei mai tari culturisti din lume, dar nu-ti imaginezi cum aratau acum cativa ani! Vezi cum arata campionul Phil Heath: FOTO

Phil Heath, cel mai tare culturist al planetei, detinatorul ultimelor patru trofee ale Mister Olympia, ultimul dintre ele castigat chiar in urma cu doua zile, are un trecut pe care nu multi il stiu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Septembrie 2014, 09:11
Data actualizarii: Miercuri 24 Septembrie 2014, 09:37

Desi majoritatea fanilor il cunosc ca fiind un sportiv dedicat in totalitate sportului "cu greutati", al bodybuildingului, Phil a facut mult timp baschet, jucand o lunga perioada la nivel inalt.

Phil s-a apucat insa de culturism la 22 de ani, iar de atunci fizicul lui s-a transformat complet. De la cele 75 de kilograme pe care le avea, acum a ajuns sa cantareasca peste 120-125 in perioadele "off-season" si circa 110 atunci cand concureaza.

Transformarea lui Phil Heath nu este, insa, singura de acest gen. Cei mai tari culturisti de la Mister Olympia, printre care Kai Greene, Shawn Rhoden sau Dennis Wolf, ocupantii locurilor 2,3 si 4 in acest an, au suferit si ei transformari radicale.

Kai Greene

Shawn Rhoden

Dennis Wolf

Flex Lewis

Victor Martinez

Roelly Winklaar

Hidetada Yamagishi

Modifică setările cookies