Virale

Scandal în Franța! Fostul consilier al lui Griezmann, arestat după ce ar fi abuzat sexual trei minori 

Omul care l-a lansat în fotbalul mare pe Antoine Griezmann (31 ani) a fost arestat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 13:46
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 13:52

Eric Olhats, omul care a descoperit talentul celebrului fotbalist francez Antoine Griezmann, fost consilier al acestuia, a fost arestat în oraşul Bayonne, din sudul Franţei, sub suspiciunea că a agresat sexual minori, au anunţat Actu Pays Basque, RMC şi Le Parisien, citate de Eurosport.fr.

Cunoscut în lumea fotbalului pentru că a fost consilierul lui Griezmann la începutul carierei acestuia, Eric Olhats a fost plasat miercuri în custodia poliţiei. Bărbatul de 59 de ani este suspectat de agresarea sexuală a unor minori, fiind vizat şi de o plângere pentru viol depusă recent. Faptele ar fi avut loc la sfârşitul anilor 1990 şi începutul anilor 2000, când el se ocupa de juniori în Bayonne.

Presupusele victime ar fi jucători ai clubului din Bayonne, minori în acea perioadă. Ancheta este în curs de desfăşurare.

Devenit scouter pentru Real Sociedad şi Atletico Madrid, Olhats l-a găzduit timp de şase ani pe Griezmann înainte ca acesta să semneze un contract de jucător profesionist cu prima dintre aceste echipe.

Agerpres
Modifică setările cookies