intalnire blind date FAMILIE virala Virale

S-a dus la prima intalnire insotita de 23 de membri din familie! Cum a reactionat partenerul dupa testul EXTREM la care a fost supus

O femeie l-a supus pe barbatul cu care avea o intalnire la un test neprevazut. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Octombrie 2020, 10:06
Data actualizarii: Sambata 24 Octombrie 2020, 10:08

Tanara din China a mers la un blind date cu 23 de membri ai familiei pentru a testa generozitatea barbatului. Cel cu care avea o intalnire nu a gustat surpriza, cu atat mai mult cu cat el a mers la acel date doar din cauza presiunilor mamei lui. 

El s-a oferit sa achite nota de plata, nestiind ca femeia este insotita de alte 23 de persoane. In momentul in care barbatul a vazut nota de plata, s-a razgandit, factura ridicandu-se la aproximativ 2.300 de dolari. 

Potrivit presei din China, cei doi parteneri au negociat, barbatul platind un procent din nota de plata, iar restul impartindu-se intre femeie si cei 23 de invitati ai sai. 

Informatii facute publice de jurnalistii chinezi au facut inconjurul lumii, iar internautii s-au amuzat si au comentat intens pe seama gestului facut de femeie. Majoritatea i-au dat dreptate barbatului, spunand ca ceea ce a facut tanara este inacceptabil. 

Modifică setările cookies