anamaria prodan Dan Alexa Laurentiu Reghecampf Virale

Reghecampf rupe tăcerea și o acuză indirect pe Anamaria Prodan de infidelitate: „Trebuia să mă despart de la scandalul cu Alexa!”

Laurențiu Reghecampf, atac fără precedent la adresa impresarei Anamaria Prodan.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 09:54
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 10:02

„Reghe” și impresara se află în plin proces de divorț, după ce antrenorul Universității Craiova a decis să-și continue viață alături de altă femeie: Corina Caciuc.

Pentru prim oară de la momentul în care Anamaria Prodan i-a dat o palmă peste față lui Dan Alexa, „Reghe” iese public și o acuză pe fosta sa soție de infidelitate.

„În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu?

Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe (n.r. fiul lor de 13 ani), în rest nimic. M-a deranjat foarte tare scandalul cu Alexa. Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci.

Da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva”, a susținut Reghe la cel mai nou podcast ”Acasă la Măruță”, care va fi în Youtube duminică, 20 februarie.

Vezi mai jos momentul în care Anamaria Prodan îl lovește pe Dan Alexa.

Anamaria Prodan și Reghecampf nu au mers la primul termen al divorțului

Pe 7 februarie era programată prima înfățișare a divorțului, însă niciunul dintre cei doi nu s-a prezentat la Judecătoria Buftea.

„Nu voi merge, astăzi, la Buftea, la judecătorie, chiar dacă este primul termen al divorțului, nu are niciun sens să o fac, știu că va fi o amânare.

Am depus la dosar o serie de dovezi în care mi se demonstrează, încă o dată, ce caracter are domnul Reghecampf și cât de necinstit a fost în relația pe care a avut-o cu mine. Mă delimitez total de comportamentul lui”, a spus Anamaria Prodan la începutul lunii februarie - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!