anamaria prodan Anamaria Prodan-Reghecampf Corina Caciuc Laurentiu Reghecampf Universitatea Craiova Fotbal intern

GALERIE FOTO Anamaria Prodan, apel disperat către Reghecampf: „Îl rog de 9 luni să-și vadă copilul! Te ascunzi prin taverne și minți că ești la mânăstiri!”

Războiul declarațiilor dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 18:44
Data actualizarii: Miercuri 09 Februarie 2022, 19:01

Luni, 7 februarie, trebuia să aibă loc prima înfățișare a divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Însă impresarul FIFA a anunțat că procesul a fost amânat.

Ulterior, au apărut mai multe informații cum că Anamaria Prodan ar dori custodie exclusivă pentru copilul comun, dar aceste zvonuri au fost infirmate chiar de către mama lui Laurențiu Reghecampf Jr.

Anamaria Prodan: „Copilul suferă enorm! A înțeles că tatăl lui este pe un drum greșit”

„Nu există așa ceva. Eu nu am făcut cerere pentru a-l decădea din drepturile părintești pe Reghecampf pentru că nu-mi doresc așa ceva. Copilul trebuie să-și iubească amândoi părinții! Eu îl rog pe Reghecampf de 9 luni să vină să-și vadă copilul. Nu dorește nici să i-l trimit la Craiova și nici să vină să-l vadă.

Copilul suferă enorm, dar a înțeles, căci este foarte deștept. Știe că tatăl lui a luat-o pe un drum greșit, dar este cel ales de el. Eu nu permit copilului să-l judece pe tatăl lui, căci, și în șanț dacă ajunge, Bebeto are datoria de a-i da un pahar de apă. Reghecampf este genul de om condus de oameni mici, fără valoare. Reflecția lui interioară este exact suma acțiunilor pe care le-a făcut!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click

Totodată, impresarul FIFA îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că a mințit întreaga familie în vara lui 2021, când antrenorul le-a mărturisit că se duce în Grecia pentru a vizita biserici, dar era în vacanță cu Corina Caciuc, conform spuselor Aneimaria Prodan. 

Anamaria Prodan: „Respectul meu, al copiilor și al familiei mele pentru Reghecampf este minus infinit!”

„Să ajungi să-ți folosești copilul cel mare să te poți ascunde prin taverne în Grecia și să-ți minți familia că ești la rugăciune la biserici … ești jalnic. Dumnezeu are grijă de tine! Ca să ajungi să intri în biserică să sărbătorești 15 ani de căsnicie cu cununa pe cap în fața altarului și, la 5 zile, să sustragi tot din casă, să fugi la amantă, care te umilește constant este cumplit pentru oricine!

Respectul meu, al copiilor și al familiei mele pentru Reghecampf este minus infinit! Ceea ce nu a înțeles Reghecampf este că atunci când pierzi respectul tuturor ești 0 barat”, a precizat Anamaria Prodan. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!