Prima imagine cu iahtul monstruos al miliardarului Abramovic. Pretul ii lasa pe toti interzisi! Cand va fi lansat la apa

Roman Abramovic iaht Virale Prima imagine cu iahtul monstruos al miliardarului Abramovic. Pretul e interzis pamantenilor! Cand va fi lansat la apa
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Februarie 2021, 07:00
Data actualizarii: Miercuri 24 Februarie 2021, 14:24

In presa internationala au aparut primele imagini cu ambarcatiunea de lux construita in mare secret de magnatul rus Roman Abramovic.

Fotograful Carl Groll e cel care a avut privilegiul sa surprinda cadre de pe iahtul "Solaris", aflat in proprietatea potentului om de afaceri Roman Abramovic, patronul echipei de fotbal Chelsea Londra. Pentr a intelege cat de grandios e proiectul rusului, merita mentionat mai intai pretul la care este estimata nava, aproximativ 500 de milioane de euro.

Abramovic va intra efectiv in posesia "bijuteriei" pe apa abia la vara, dupa finalizarea lucrarilor care au loc la santierul naval Lloyd Werft. Iahtul de lux va aave o lungime de 140 de metri si va avea facilitati de ultima generatie, inclusiv o platforma pentru elicopter. De asemenea, echipat cu doua motoare electrice super-performante, "Solaris" va deveni cel mai puternic iaht din lume.

Capacitatea iahtului este si ea impresionanta, fiind prevazute 48 de cabine care pot primi la bord 36 de pasageri si 60 de membri ai echipajului. Ca un fapt curios, pana va fi terminat, "Solaris" e pastrat intr-un fel de "magazie" uriasa, a carei dimensiuni le depaseste pe cele ale Palatului Buckingham.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!