VIDEO EXCLUSIV Prezență de lux la un meci din Liga 5! De 1 mai, Valentin Mihăilă și-a susținut fratele și tatăl: „Și fii atent, că am băut doar două beri!”

Dâmbovițenii au găsit un mod inedit de a petrece de 1 mai. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Mai 2022, 11:08
Data actualizarii: Luni 02 Mai 2022, 11:17

În Dâmbovița s-a sărbătorit cu stil 1 mai. Pe lângă tradiționalele grătare pe care au sfârâit micii, dâmbovițenii au putut admira un meci din Liga 5, dintre Știința Fința și Libertatea Urziceanu, încheiat 2-1 pentru gazde. 

Vedeta de la Știința Fința a fost Cătălin Mihăilă, chiar fratele jucătorului care evoluează pentru Atalanta, în Seria A. Valentin Mihăilă chiar a urmărit online victoria echipei unde evoluează fratele, iar tatăl este oficial. 

„Am ajuns la antrenament. Am văzut că au bătut, am stât până la final”, a declarat Valentin Mihăilă în exclusivitate pentru PRO TV și www.sport.ro

Cătălin Mihăilă a precizat că meciurile Științei Fința sunt doar un alt motiv de a se bucura și socializa și că se prezintă la partidele din Liga 5 fără a se antrena. 

„A fost un meci intens și bun pentru noi. Pentru noi e frumos, nu facem antrenamente, doar ne antrenăm cu puțină bere după meci. Avem echipa asta doar să ne distrăm, să ne simțim bine aici în cadrul comunei. Mereu când are posibilitatea se uită (n.r. - Valentin Mihăilă), ne întreabă de rezultate și ne ajută”, a declarat Cătălin Mihăilă.

Afirmația jucătorului de la clubul din Dâmbovița a fost completată și de tatăl jucătorului de la Atalanta, care a mărturisit că Valentin Mihăilă ajută financiar echipa. 

„Ne ajută cu ce e necesar la o echipă de fotbal. Mingi de fotbal, echipament și câteodată și baremul de arbitraj”, a adăugat Marian Mihăilă. 

În încheiere, cei doi frați au oferit un moment amuzant. Fostul jucător al Universității Craiova îi amintea fratelui său că avea un alt coechipier aflat într-o poziție mai bună și că trebuia să-i paseze, fapt care l-a făcut pe Cătălin Mihăilă să dezvăluie că a fost conștiincios înaintea acestui meci, și că a băut doar 2 beri. 

„Da, trebuia să i-o dau, dar m-am sufocat, nu mai puteam! Și fii atent, că aseară nu am băut nicio bere, bine, câteva, una, două”, a adăugat fratele lui Mihăilă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!