Stranieri

Tatăl lui Valentin Mihăilă a reacționat după ce presa din Italia a dezvăluit că Atalanta va renunța la român 

Zilele lui Valentin Mihăilă la Atalanta par numărate. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 13:12
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 13:22

La momentul împrumutului la Atalanta, impresarul Giovanni Becali (69 ani) anunța că transferul lui Valentin Mihăilă (22 ani) la formația din Bergamo va deveni automat definitiv, în schimbul a aproximativ 9 milioane de euro, dacă jucătorul evoluează „în 50% dintre meciurile Atalantei, măcar 20 de minute pe meci”.

Doar că până acum, Mihăilă a apărut în doar șase meciuri ale Atalantei, nu a fost niciodată titular și a strâns puțin peste 100 de minute. Mai mult, gruparea condusă de Gian Piero Gasperini (64 ani) a fost eliminată în sferturile de finală ale Europa League și a coborât pe locul 8 în Serie A, având șanse mici să mai prindă un loc pentru cupele europene.

Iar pentru fostul jucător al Universității Craiova a mai primit o lovitură grea. „Prestațiile lui Mihăilă nu i-au convins pe conducătorii Atalantei, care nu îl vor transfera definitiv”, scriu jurnaliștii de la Sport Parma, care citează surse din Bergamo.

La auzul acestei vești, tatăl lui Valentin Mihăilă a mărturisit că clauza automată de cumpărare definitivă nu se va materializa. Însă a mai precizat că jucătorul român încă nu a fost înștiințat că trebuie să se întoarcă la Parma în vară. 

Marian Mihăilă: „Vali s-a adaptat la Atalanta”

„Chiar acum sunt pe aeroport. Mă duc în Italia, la Valentin, ca să petrecem Paștele împreună.

Legat de ce au scris jurnaliștii de acolo despre viitorul lui vă pot spune că nu am primit, cel puțin deocamdată, nicio informare potrivit căreia Vali ar trebui să se întoarcă la Parma.

E adevărat, e greu acum să mai prindă minutele stipulate în contract pentru ca Atalanta să fie obligată să-l cumpere la vară, însă asta nu înseamnă că această tranzacție nu se poate finaliza.

În ciuda a tot ce s-a scris în ultima perioadă, Vali s-a adaptat la Atalanta”, a declarat Marian Mihăilă pentru DigiSport.

Modifică setările cookies