virala atac caine catel Pisica Virale

Plimbare cu peripetii! :) Un barbat a ramas fara pantaloni in timp ce isi plimba catelul prin oras! Cum a ajuns in acea ipostaza inedita

A iesit cu catelul la plimbare si a avut parte de o experienta pe care nu o va uita prea curand. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Noiembrie 2020, 15:19
Data actualizarii: Duminica 01 Noiembrie 2020, 15:24

Un barbat din Istanbul a fost filmat de camerele de supraveghere ale unei cafenele in timp ce a fost atacat de o pisica. Asta pentru ca el s-a apropiat, insotit de cainele sau, de cuibul in care pisica isi crestea puii. 

Apropierea "pericolului" a pus-o in alerta pe felina, care a sarit sa-si apere pisoii. Astfel, aceasta incearca sa-l sperie pe catel, pe care stapanul incearca sa-l traga departe de pisica.  

  • Plimbare cu peripetii! :) Un barbat a ramas fara pantaloni in timp ce isi plimba catelul prin oras! Cum a ajuns in acea ipostaza inedita

Aceasta din urma sare pe spatele barbatului, agatandu-se de pantalonii lui si tragandu-i in jos. Camerele de supraveghere inregistreaza momentul in care barbatul ramane cu fundul gol din cauza pisicii pe care incearca cu disperare sa o indeparteze. 

Felina nu renunta, barbatul fiind salvat de alte doua persoane de pe strada care i-au sarit in ajutor, alungand animalul. 

Modifică setările cookies