Vladimir Putin Aleksei Navalnîi palat Rusia Ucraina Virale

GALERIE FOTO Palatul lui Putin de 1 miliard de euro este mâncat de mucegai! Luxul în care trăiește președintele Rusiei

Între 2005 și 2020, Vladimir Putin a investi 1 miliard de euro într-un palat situat în oraşul Ghelendjik, pe malul Mării Negre.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Martie 2022, 17:38
Data actualizarii: Marti 01 Martie 2022, 17:53

Săptămâna trecută, decizia lui Vladimir Putin (69 ani) de a ataca Ucraina a debusolat întreaga lume. Acțiunile președintelui Rusiei nu au fost condamnate doar de liderii celorlalte națiuni, inclusivi sportivii s-au revoltat după ce Putin a ordonat ca Kievul să fie bombardat. 

Despre viața privată a celui mai cunoscut om al momentului se știu foarte puține. După ce un grup de servicii secrete din Germania a dezvăluit că Putin ar avea o fiică secretă, născută în 2003, rezultată în urma relației cu Svetlana Krivonogikh (46 ani), pe care o ține ascunsă la Monaco, Alexei Navalnîi i-a mai administrat o lovitură dură președintelui Rusiei în urmă cu aproape doi ani. Opozantul lui Putin a dezvăluit într-un documentar lansat pe YouTube, palatul exorbitant, din domeniul care depășește 7 hectare, pe care liderul de la Kremlin l-a construit pe malul Mării Negre. 

Alexei Navalnîi a plătit scump pentru acest act de curaj. A fost otrăvit, iar în cele din urmă, Vladimir Putin l-a condamnat la 1 an de închisoare pentru acuzații false de fraudă. 

Însă, bijuteria arhitecturală la care a visat președintele Rusiei este atacată de mucegai, potrivit BBC. Mai mulți muncitori au declarat, sub protecția anonimatului, pentru publicația din Marea Britanie că palatul de 1 miliard de euro al lui Vladimir Putin are nevoie imediată de recondiționări.

„Toate dulapurile erau făcute din lemn scump. Atâția oameni au lucrat acolo, atâtea materiale, atât de scump. Apoi ne-au zis tăiați cablurile, scoateți mobila, dărâmați tot.

Pereții și tavanele erau acoperite de mucegai. Mucegai din acela obișnuit, verde. În unele locuri era chiar negru. A afectat întreaga clădire. Am rămas șocați”, a relatat un muncitor pentru BBC. 

De altfel, în documentar lansat pe Youtube, Aleksei Navalnîi susține, cu ajutorul unor acte doveditoare, că Putin este cel mai bogat om din lume. Activele președintelui Rusiei se ridică la peste 1000 de miliarde de dolari, după spusele celei mai înrăit opozant al conducătorului de la Kremlin.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies