Ecclestone, fostul șef al F1, de partea lui Putin: „A făcut exact ce a spus că va face!”

Bernie Ecclestone f1 Vladimir Putin Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Martie 2022, 15:46
Data actualizarii: Marti 01 Martie 2022, 15:52

Rusia a invadat Ucraina de șase zile, iar de atunci zeci de civili au fost omorâți, iar sute au fost răniți de bombele rusești.

Cu toate acestea sunt și oameni care chiar dacă nu o spun cu subiect și predicat, aprobă atrocitățile comise de armata rusă în țara vecină.

Este și cazul lui Ecclestone, care spune despre Putin că este o persoană „directă și onorabilă”. Fostul șef al F1 justifică acțiunea președintelui rus în Ucraina, susținând că acesta nu a făcut decât ceea ce a promis.

După Alexander Povetkin, Vladimir Putin a primit din nou sprijin din partea unei personalități puternice din lumea sportului, în persoana lui Bernie Ecclestone, fostul șef al F1. 

„A făcut exact ce a spus că va face!”

Foarte apropiat de președintele rus, omul de afaceri s-a așezat de partea lui Putin: „Ca persoană, l-am găsit foarte direct și onorabil. A făcut exact ce a spus că va face, fără nicio discuție. 

(...) Cred că cei implicați în evenimentele din Ucraina ar trebui să decidă (ce vor face mai departe). Cum putem noi să înțelegem ce se petrece astăzi? Poate că există oameni care cred că Rusia a făcut ceea ce trebuie”, explică omul care a negociat sosirea Formulei 1 la Soci (Rusia), în 2014, potrivit Marca.

Putin are și susținători! Cel învins de Klitschko în ring transmite un mesaj halucinant: „Voi lupta împotriva nazismului!”

Povetkin și-a declarat susținea pentru demersul lui Vladimir Putin în combaterea „nazismului”. 

„'Există putere în adevăr'.Această celebră frază rostită de Serghei Bodrov reflectă esența a ceea ce se întâmplă în Ucraina. Am luptat pentru adevăr în toți acești ani, în timp ce slavii au fost exterminați în Donbass. 

De aceea, iau decizia de a apăra oamenii de rând, de a lupta împotriva nazismului, a paraziților indiferent cine ar fi ei. Fiecare război are un sfârșit. Sper că și asta se va termina în următoarele zile”, a scris Alexander Povetkin pe contul oficial de Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!