"MINCINOASO! Lasa-ma in pace, gata, ajunge!" Super-Mario Balotelli a pus-o la punct pe femeia care i-a declarat IUBIRE VESNICA

"MINCINOASO! Lasa-ma in pace, gata, ajunge!" Super-Mario Balotelli a pus-o la punct pe femeia care i-a declarat IUBIRE VESNICA

Fotbalistul Mario Balotelli s-a declarat indignat de afirmatiile modelului Dayane Mello, cu care s-a iubit pentru scurt timp in urma cu cativa ani.

Brazilianca Dayane Mello (31 de ani) e una dintre participantele la show-ul de televiziune "Grande Fratello" din Italia, ocazie cu care a repus pe tapet relatia sentimentala pe care a avut-o cu Super-Mario. "Mi-a marcat viata. E o persoana la care tin extrem de mult. Cand sunt cu el devin nervoasa, inima mea face tu-tum, e un lucru pe care il simti doar cand iubesti pe cineva", a declarat Dayane in emisiunea in care, culmea, participa si fratele mai mic al lui Balotelli, Enock.

Printr-o postare pe Instagram pe care ulterior a sters-o, Super-Mario Balotelli a incercat sa-i inchida gura  frumoasei brazilience. "Nu mai vorbi prostii si minciuni despre mine, multumesc. Imi traiesc viata fara sa deranjez pe nimeni. Lasa-ma in pace, dar cu adevarat", a scris fotbalistul care isi cauta in prezent o echipa, ultima data fiind legitimat la Brescia.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Toate spitalele mari vor primi pacienți COVID, dar managerii spun că se va ajunge inevitabil la contaminare
BRAT

Modifică setările cookies