GALERIE FOTO L-a și uitat pe Pique? Cu cine a fost surprinsă Shakira în vacanță 

Shakira Barcelona Gerard Pique Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Iulie 2022, 20:13
Data actualizarii: Luni 04 Iulie 2022, 20:14

Shakira a fost surprinsă în vacanță de către paparazzi. 

Pique (35 ani) și Shakira (45 ani) au pus punct unei relații de 11 ani. Tabloidele din Spania au dezvăluit că jucătorul Barcelonei a înțelat-o pe faimoasa cântăreață cu o tânără de 22 de ani din anturajul lui Riqui Puig (22 ani).

Pentru a scăpa de tot acest stres mediatic, cântăreața a ales să plece alături de cei doi fii, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani), în vacanță, în regiunea Cantabria. Însă, nici acolo nu a scăpat de paparazzi. Aceștia au surprins-o pe Shakria alături de un instructor de surf, doar că Marca precizează că între cei doi ar fi o relație mai apropiată, având în vedere zâmbetul artistei. 

Pique, surprins și el cu o blondă în Suedia 

După ce s-a aflat că Pique locuia singur într-un apartament pe care îl deținea înaine de a începe o relație cu Shakira, fundașul central a fost surprins alături de o tânără, care se potrivește caracteristicilor întrunite de mass-media în legătură cu noua iubită a acestuia. 

La începutul lunii iunie, Pique a participat la evenimentul, numit „Brilliant Minds”, un proiect care are ca scop dezvoltarea sportului. Invitat ca CEO al propriei companii, Kosmos, spaniolul a fost surprins de către paparazzi în Suedia, la o petrecere, alături de o blondă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!