Ilie Năstase, aventuri de neuitat cu un star de la Hollywood: „Am petrecut multe nopți alături de el!”

Ilie Nastase Hollywood Mickey Rourke Virale Ilie Năstase - ©Răzvan Păsărică/SPORTPICTURES
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Februarie 2023, 21:42
Data actualizarii: Vineri 17 Februarie 2023, 21:50

Aflat în România, actorul Mickey Rourke (70 de ani) a vorbit despre prietenia care îl leagă de fostul mare jucător de tenis român Ilie Năstase (76 de ani).

Mickey Rourke a venit în România pentru a filma în pelicula lui Ciprian Mega, intitulată „21 de rubini”. Cu această ocazie actorul de la Hollywood a rememorat nopțile de pomină petrecute alături de Ilie Năstase.

„Am mai fost în România și am petrecut multe nopți în oraș cu Ilie Năstase, așa că nu-mi amintesc prea multe! Am încercat să iau legătura cu el, dar este într-un oraș departe de aici, voiam să îl salut. 

«Ilie, salut! Ce faci? Îmi este dor de tine. Mi-aș fi dorit să te văd în această călătorie, dar o voi face cu următoarea ocazie»”, a spus Mickey Rourke pentru EBihoreanul.

Rouke, zeci de filme la Hollywood

Mickey Rourke este un actor, scenarist și fost boxer profesionist american, celebru pentru rolurile sale în filme de acțiune, dramă și thrillere.

Pentru o perioada a părăsit și actoria și a intrat în lumea boxului profesionist. În 2005 însă Rourke și-a făcut din nou apariția pe marile ecrane odată cu rolul Marv din Sin City. Filmul Luptatorul (The Wrestler) i-a adus lui Rourke, după o absență considerabilă și o viață personală tumultoasă, Premiul Golden Globe în 2009 pentru Cel mai bun actor într-o dramă, BAFTA în același an pentru Cea mai bună prestație masculină, același premiu la Festivalul internațional de film din Toronto din 2008 și o nominalizare pentru Oscar, la aceeași categorie.

În 2010 a apărut alături de Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Bruce Willis și Arnold Schwarzenegger în producția regizată de Stallone, The Expendables, potrivit Wikipedia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!