Virale

Gigi Becali și-a pregătit ieșirea din scenă! Patronul FCSB și-a dus oile în vârful muntelui și e gata să se călugărească

Gigi Becali, hotărât să iasă din viața publică. Patronul FCSB este vrea să se călugărească și își pregătește în secret locul unde își va petrece ultimii ani din viață.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 16:25
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 16:29

Avid la un moment dat după faimă și bani, Gigi Becali este hotărât să renunțe la bogățiile lumești, pentru a se putea dedica rugăciunii.

Becali își construiește, potrivit fanatik.ro, propriul Athos, în localitatea Comanca, ce aparține de Băile Olănești (județul Vâlcea).

Latifundiarul din Pipera a cumpărat pâmânt în localiatea Comanca și s-a apucat de construit case pentru întreaga familie, dar și un lăcaș de cult dedicat exclusiv călugărilor.

Preoții de la Mănăstirea Frăsinei, aflată la câțiva kilometri de localitatea Comanca, au confirmat intențiile lui Becali.

„Da, e adevărat că Gigi Becali construiește case pentru familia sa. Este undeva spre Comanca, înainte să intrați în Băile Olănești. Se poate ajunge și pe jos, peste munte, de aici de la noi”, a declarat unul dintre preoți, potrivit sursei citate mai sus.

Becali și-a dus oile în vârf de munte

Becali a construit căsuțe din lemn pentru călugări în curtea Sfântei Mănăstirii „Nașterea Sf. Prooroc Ioan Botezătorul” și tot acolo și-a dus în jur de 200-300 de oi, de care afaceristul dorește să se ocupe când se va retrage în munți.

„O să fie gata în patru-cinci ani, că biserica am făcut-o eu, dar acolo e mare investiție, că vor fi cinci biserici într-un loc. Sunt 30 de hectare, o să fie o comunitate de călugări, o să fie un oraș monahal călugăresc. Într-o parte vor fi bărbați și într-o altă mănăstire vor fi numai femei. La femei nu calcă bărbați, la bărbați nu calcă femei”, a declarat Gigi Becali, potrivit Antena3.

Becali a anunțat că vrea să se retragă în munți la bătrânețe

”Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile… Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani. Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil”, spunea Gigi Becali în urmă cu câteva luni.

Modifică setările cookies