Gest IMPRESIONANT al lui Floyd Mayweather pentru barbatul ucis de politie! Cu ce suma va ajuta fostul boxer familia lui George Floyd

Floyd Mayweather George Floyd Virale Gest IMPRESIONANT al lui Floyd Mayweather pentru barbatul ucis de politie! Cu ce suma va ajuta fostul boxer familia lui George Floyd
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iunie 2020, 19:07
Data actualizarii: Marti 02 Iunie 2020, 19:08

Floyd Mayweather nu a ramas nepasator la tragedia care a provocat proteste serioase in SUA.

Floyd Mayweather s-a oferit sa acopere cheltuielile pentru inmormantarea lui George Floyd, barbatul ucis de politia din Minneapolis. Moartea barbatului aflat la pamant si imobilizat de politie, a starnit proteste uriase in SUA.

Firma care se ocupa de promovarea lui Floyd Mayweather a facut anuntul oficial. Boxerul s-a oferit sa plateasca, iar familia pare sa fii acceptat, anunta mai multe ziare din SUA.

Se vehiculeaza ca suma platita de Mayweather este de 88 500 de dolari. Fostul boxer a mai facut un gest asemanator in 2011, cand a platit pentru funeraliile fostului sau adversar, Genaro Hernandez.

Politistul din Minneapolis care l-a ucis pe George Floyd, a fost retinut si este acuzat de omor calificat. Multi protestatri au fost foarte vehementi la adresa sa si au cerut chiar pedeapsa cu moartea.

cazul lui george Floyd a facut repede inconjurul lumii. Jucatorii de fotbal au inceput sa protesteze impotriva rasismului si mai multi fotbalisti din Bundesliga au avut mesaje in acest caz dupa marcarea golurilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!