Fiii lui El Chapo se ocupa de respectarea masurilor impotriva Covid-19! Este incredibil cum ii pedepsesc pe cei care incalca regulile | VIDEO

Fiii lui El Chapo se ocupa de respectarea masurilor impotriva Covid-19! Este incredibil cum ii pedepsesc pe cei care incalca regulile | VIDEO

Lderii cartelului mexican Sinaloa au avertizat oamenii sa respecte masurile pentru Covid-19, atlfel vor suporta consecintele.

Fiii cunoscutului traficat mexican Joaquin 'El Chapo' Guzman au impus populatiei din Culiacan sa respecte masurile de siguranta pentru noul coronavirus.

Ivan Archivaldo Guzman si Jesus Alfredo Guzman i-au amenintat pe cei care incalca regulile cu bataia, informeaza Yucatan Times, citati de Fox News.

"Acesta nu este un joc, nu ne jucam", a spus un membru al Cartelului Sinaloa intr-unul din videoclipurile care circula pe retelele sociale.

"Dupa zece noaptea, toti oamenii trebuie sa se afle in casele lor din cauza coronavirusului, altfel vor fi pedepsiti, acestea sunt ordine de sus (n. r. de la Los Chapitos)", se mai anunta in filmare.

Ivan Archivaldo Guzman si Jesus Alfredo Guzman sunt cunoscuti ca 'Los Chapitos' sau 'Micii Chapo' si se crede ca in prezent conduc Cartelul Sinaloa al tatalui lor impreuna cu Ismael 'El Mayo' Zambada.

Publicatia citata a raportat ca membri au patrulat prin Culiacan, capitala statului Sinaloa, Mexic, in vehicule blindate, pentru a se asigura ca oamenii respecta masurile de siguranta.

In una din fotografiile aparute pe internet, un barbat este surprins dezbracat, in timp ce este lovit cu o bata de lemn.

  • Fiii lui El Chapo se ocupa de respectarea masurilor impotriva Covid-19! Este incredibil cum ii pedepsesc pe cei care incalca regulile | VIDEO
VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies