GALERIE FOTO Eva Padlock e noua senzație din MotoGP: „Scot în evidență ceva înnăscut în mine!” Cheia succesului pentru fotomodelul spaniol 

Eva Padlock Moto GP Motociclism Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 15:40
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 15:42

Eva Padlock face ravagii pe Instagram cu postările sale. 

În ultima perioadă, Eva Padlock (38 ani) a devenit atracția MotoGP-ului. Fotomodelul din Spania a fost surprinsă de mai multe ori în paddock în timp ce le ținea umbrela sportivilor pentru a-i proteja de soare.  

Eva Padlock face senzație pe Instagram cu postările sale 

Eva Padlock a ținut să lămurească pe contul oficial de Instagram, unde are peste 2 milioane de urmăritori, că modellingul rămâne principala sursă de venit, în ciuda aparițiilor la Grand Prix-urile de MotoGP. Totodată, aceasta a mai dezvăluit că senzualitatea este calitatea sa principală. 

„Mă consider încă model în industrie, scot în evidență ceva înnăscut în mine, senzualitatea. Cu toții avem ceva care ne face diferiți și speciali și aceasta este cheia succesului meu. După cum se vede pe rețelele mele de socializare, este clar că cea mai mare putere a mea este să îmi arăt farmecul, întotdeauna într-un mod elegant și senzual. Din mesajele private pe care le primesc, mă bucur să văd că oamenii se uită dincolo de superficial”, a explicat Eva Padlock pe contul oficial de Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!