ProMotor

Cui ii mai trebuie curse cand o vede pe ea? Cea mai mare pierdere pentru fani! :) Eva, o noua aparitie ravasitoare intre asternuturi

Pana la reluarea competitiilor din sporturile cu motor, Eva Padlock (36 de ani) reprezinta cea mai mare pierdere pentru amatorii curselor din campionatul mondial de motociclism viteza.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Mai 2020, 21:58
Data actualizarii: Marti 26 Mai 2020, 22:01

Focoasa bruneta si-a castigat supranumele de ”Monster Girl” datorita faptului ca promoveaza o cunoscuta bautura energizanta inainte de fiecare confruntare pe pista a ”asilor” din clasa regina MotoGP.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Been it ???? @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by ➰Eva Padlock➰ (@evapadlock) on

  • Cui ii mai trebuie curse cand o vede pe ea? Cea mai mare pierdere pentru fani! :) Eva, o noua aparitie ravasitoare intre asternuturi

Evident, din cauza pandemiei cu coronavirus, sezonul 2020 al Mondialului de motociclism nici macar n-a inceput, iar frumoaei Eva nu i-a ramas decat sa rupa inimile admiratorilor la domiciliu. Astfel, diva nascuta la Barcelona impresioneaza cu fiecare postare ”HOT” pe Instagram, iar cele mai incitatnte sunte cele din dormitor, asa cum se poate vedea mai jos.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????#freedom ????

A post shared by ➰Eva Padlock➰ (@evapadlock) on

Total lipsita de inhibitii, Eva Padlock s-a filmat printre asternuturi intr-o costumatie minuscula, care cu greu i-a acoperit formele proeminente. Deocamdata nimeni n-o poate acuza de vulgaritate, de vreme ce reuseste sa ”fenteze” cu iscusinta cenzura impusa pe retelele de socializare.

Modifică setările cookies