DOVADA ca Diego Maradona putea fi salvat! Promisiunea MINCINOASA facuta fostului fotbalist inainte sa moara

DOVADA ca Diego Maradona putea fi salvat! Promisiunea MINCINOASA facuta fostului fotbalist inainte sa moara

Procurorii care ancheteaza decesul lui Diego Maradona au scos la iveala o promisiune neonorata care i-ar fi putut salva viata argentinianului.

Se stie ca la inceputul lunii noiembrie, cu putin timp inainte de a muri, Diego Maradona fusese supus unei operatii pe creier, dupa care a fost externat si transportat intr-un apartament dintr-un cartier rezidential privat. In acel moment, administratorii complexului au trimis un mail de informare celorlalti locuitori.

"Dragi vecini, pentru ca e o chestiune de informare publica, va informam ca domnul Diego Armando Maradona e noul chirias al cartierului", s-a aratat intr-un prim paragraf al comunicarii.

"Domnul Maradona va fi insotit de fiicele si rudele sale, precum si de personal medical, inclusiv de o ambulanta care va ramane in parcare", este completarea care a atras atentia procurorilor. Asta pentru ca respectiva ambulanta n-a ajuns niciodata in cartierul respectiv, asa cum s-a promis. Deocamdata nu se stie cu exactitate cine poate fi declarat vinovat pentru aceasta neglijenta, spitalul in care s-a operat Maradona sau administratorii cartierului unde si-a dat ultima suflare.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pedepse sporite pentru conducerea pe contrasens, pe autostradă. Permisul ar putea fi suspendat patru luni
BRAT
Modifică setările cookies