El Chapo Alfredillo Virale

Cum sfideaza fiul lui El Chapo FBI si DEA! Aflat pe lista celor mai cautati traficanti, isi pune poze pe Instagram, pentru cei 35.000 urmaritori

Autoritatile americane au pus mana pe Joaquin "El Chapo" Guzman, iar acum il judeca. FBI si DEA il cauta si pe fiul acestuia, Alfredillo.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Octombrie 2018, 18:51
Data actualizarii: Marti 23 Octombrie 2018, 19:01

Jesus Alfredo Guzman-Salazar este unul dintre cei sase fii ai lui "El Chapo" Guzman si se afla pe lista primilor 10 cei mai cautati traficanti de catre autoritatile americane.

In varsta de 35 de ani, cel poreclit Alfredillo este considerat a fi omul care controleaza in prezent cartelul Sinaloa si traficul de droguri catre SUA, dupa arestarea lui Joaquin "El Chapo" Guzman.

  • Cum sfideaza fiul lui El Chapo FBI si DEA! Aflat pe lista celor mai cautati traficanti, isi pune poze pe Instagram, pentru cei 35.000 urmaritori

In ciuda faptului ca este un traficant cautat de FBI si DEA, acesta sfideaza autoritatile americane prin postarile sale pe Instagram.

Fiul lui El Chapo are aproximativ 35 de mii de urmaritori pe Instagram si le arata acestora o parte din luxul in care traieste.

Alfredillo si-a pus descrierea "Regele din Sinaloa" pe Instagram si obisnuieste sa puna fotografii cu teancuri de bani, droguri si arme automate. El pune fotografii si din vacanta. De exemplu, a pus o poza facuta in orasul italian Verona.

"In timp ce ma cauta ca niste caini in Mexic, eu ma distrez aici", a scris el.

FOTO IN GALERIA DE MAI JOS

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!