Virale

Cine e romanca ajunsa vedeta la Hollywood! S-a maritat in secret cu un actor de Oscar, apoi a divortat

Stirea momentului la Hollywood este divortul actorului Tim Robbins (62 de ani) de romanca Gratiela Brancusi, cu care se casatorise in secret.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Ianuarie 2021, 07:00
Data actualizarii: Vineri 29 Ianuarie 2021, 12:08

Nici nu se stia faptul ca cei doi au format oficial un cuplu, astfel ca divortul anuntat a picat ca o adevarata "bomba" in lumea filmului. Castigator al unui premiu Oscar in 2004, pentru un rol secundar, Tim Robbins era de mai mult timp intr-o relatie cu Gratiela, asta dupa ce singura sa casnicie despre care se stia, cu actrita Susan Sarandon (cu care are si doi copii) a esuat in 2009.

Astfel, peste noapte, romanca Gratiela Brancusi (31 de ani) a devenit un "personaj" la Hollywood, americanii si nu numai incepand sa se intereseze despre compatrioata noastra. Astfel, s-a aflat ca Gratiela s-a nascut si a mers la scoala in Romania, unde a si lucrat in relatii publice, ca manager de evenimente. Ulterior s-a mutat in SUA, iar in prezent lucreaza ca director de marketing si comunicare la teatrul The Actors Gang, unde responsabil de partea artistica este chiar Tim Robbins. De altfel, acesta a fost si contextul in care Tim a pus ochii pe romanca, in ciuda unei diferente de varsta apreciabile, de 32 de ani.

Modifică setările cookies