Virale

Ce se intampla cu casa de MILIOANE in care a locuit celebrul Pablo Escobar. Fratele traficantului a facut anuntul

Casa lui Pablo Escobar a devenit muzeu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Noiembrie 2018, 10:43
Data actualizarii: Duminica 11 Noiembrie 2018, 10:44

Un muzeu controversat, dedicat celebrului traficant de droguri columbian Pablo Escobar, s-a redeschis in orasul Medellin, potrivit presei locale, relateaza vineri dpa.

Muzeul, care are sediul in fosta locuinta a lui Pablo Escobar, a fost inchis la 20 septembrie, din cauza lipsei autorizatiilor necesare.

"Astazi s-a deschis, am indeplinit toate conditiile legale, tot ceea ce au cerut", a spus fratele lui Pablo Escobar, Roberto Escobar, administratorul muzeului.

"Avem mai multe documente decat ne-au solicitat", a spus Roberto Escobar, potrivit Blu Radio.

Muzeul expune mobila lui Pablo Escobar, obiecte personale care au apartinut traficantului si automobile, unul dintre acestea avand urme de gloante.

Cei care au incurajat deschiderea muzeului spun ca acesta documenteaza o perioada istorica, in timp ce criticii il acuza de glorificarea mostenirii unuia dintre cei mai mari infractori din istorie.

Conducator al cartelului de droguri din Medellin, Pablo Escobar a castigat miliarde de dolari de pe urma traficului. Regele drogurilor, responsabil pentru circa 6.000 de crime, a fost ucis de fortele de ordine in 1993.

In timp ce agentiile de turism ii duc pe turisti sa viziteze locurile asociate cu celebrul traficant, municipalitatea incearca sa se disocieze de imaginea acestuia.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies