Ce a facut un barbat cu un bilet de pariuri de 100.000 euro CASTIGATOR! E incredibil cum a pierdut banii

Ce a facut un barbat cu un bilet de pariuri de 100.000 euro CASTIGATOR! E incredibil cum a pierdut banii

Un barbat din Marea Britanie a pus o lira pe o lunga lista de meciuri, iar castigul potential era imens: 98.000 de lire, adica peste 100.000 euro! 

Jack Baines, 22 de ani din Scunthorpe, putea sa dea lovitura vietii la pariuri. In weekend a pus o lira online pe o lista de sapte meciuri cu cote mari, iar castigurile puteau fi uriase: 98,513 lire, adica 107.000 euro.

Cum sansele de reusita pareau a fi reduse pentru toate partidele selectate, barbatul a optat pentru "cash out" la 200 de lire fiind convins ca biletul sau nu poate sa iasa pana la capat.

Barbatul a incheiat weekendul devastat, dupa ce a privit cum absolut fiecare meci pe care a pariat a iesit, iar biletul sau i-ar fi putut aduce suma de aproape 100.000 de lire, daca nu opta pentru cash out.

Pariorul englez mizase pe marile surprize din acest weekend din Premier League. Victoria lui Crystal Palace de pe terenul lui Manchester United, a lui Newcastle cu Tottenham sunt doua dintre cele sapte rezultate cu cota mare ce ii puteau aduce pariorului cele 98.000 de lire. 

VEZI BILETUL CASTIGATOR IN GALERIA FOTO

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aproape jumătate din turiștii UE din Bulgaria sunt români. Suma uriașă pe care o cheltuie la vecinii noștri
BRAT
Modifică setările cookies