VIDEO Aristidis Soiledis a urlat de durere la Survivor Grecia! Fostul jucător al FCSB-ului a suferit o accidentare gravă

aristidis soiledis FC Botosani FCSB Survivor Grecia Survivor Romania 2022 Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 22:13
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 22:19
Survivor România este în fiecare duminică, la ora 20:00, luni și marți, la ora 20:30.

În vara lui 2021, după ce i s-a încheiat contractul cu FCSB, Aristidis Soiledis (31 ani) nu și-a mai găsit alt angajament și a acceptat să participe la show-ul Survivor Grecia. 

Fostul fotbalist se află de mai bine de două luni în Republica Dominicană și lupta în echipa Faimoșilor pentru marele premiu de 100.000 de euro. Însă, la ultima cursă, Soiledis a suferit o accidentare dureroasă pe traseu. A căzut direct pe mâna stângă, iar echipa medicală a fost nevoită să intervină. 

După tristul eveniment, iubita lui Aristidis Soiledis a postat un mesaj pe contul de Instagram în care a ținut să-i trimită gândurile bune partenerului său. 

„Însănătoșire grabnică, dragule! Îți cunoscut puterea, sunt sigură că te vei întoarce mai repede și mai puternic ca niciodată! Toate gândurile și rugăciunile mele sunt cu tine chiar dacă ești departe. Te iubesc! Vă mulțumesc din suflet pentru atât de multe mesaje!”,  scris iubita lui Aristidis Soiledis, pe Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!