anamaria prodan Sarah Dumitrescu Virale

GALERIE FOTO Anamaria Prodan s-a pozat într-o mașină de lux alături de fiica ei și a strâns mii de reacții pe rețelele sociale!

Anamaria Prodan (50 de ani) a avut și un mesaj pentru fiica sa, Sarah.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Iulie 2023, 09:30
Data actualizarii: Marti 04 Iulie 2023, 09:30

Sarah Dumitrescu (20 de ani) a făcut studiile în Statele Unite ale Americii și e jucătoare de baschet, evoluând chiar în WNBA în 2019 la NCAA (National Collegiate Athletics Association).

Anamaria Prodan s-a pozat într-o mașină de lux alături de fiica ei și a strâns mii de reacții pe rețelele sociale!

Pe rețelele social media, Anamaria Prodan face mereu show și își pune urmăritorii pe jar. Luni, sexy-impresara a postat o fotografie alături de fiica ei, Sarah, într-un Maybach, stând pe bancheta din spate.

Un Mercedes-Benz Maybach, din clasa S, ultimul model, valorează peste 180 de mii de euro. Iar viața exuberantă a  Anamariei Prodan e cunoscută de toți urmăritorii ei de pe Instagram.

„Alături de fabulosul meu copil Sarah călătoresc prin lume fericită și mândră. Mândră de tine”, a scris Anamaria Prodan în postarea de pe platforma respectivă, care a strâns peste 3.500 de aprecieri.

Pe Instagram, Anamaria Prodan mai are puțin și face un milion de urmăritori. Îi mai trebuie doar o mie de noi susținători. 

„Foarte, foarte bun!” Anamaria Prodan laudă un fotbalist de la FCSB

Anamaria Prodan, agent FIFA, a vorbit despre Florinel Coman, fotbalistul de la FCSB care s-a aflat într-o formă de vis pe finalul sezonului din Superliga României.

„Florinel Coman, un jucător foarte, foarte bun. Un jucător care oriunde ar semna, cu siguranţă o să fim mandri de el. Este un mic dezavantaj pentru el (n.red. că nu a luat titlul cu FCSB).

Altfel se vinde un jucător care este campion, altfel se vinde un jucător care vine d ela o echipă mare. Hagi a vândut foarte bine şi va obţine bani frumoşi pe jucători”, a spus Anamaria Prodan, potrivit AS.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!