(P) SuperEchipele din preliminariile Cupei Mondiale

Cupa Mondiala Campionatul Mondial Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Octombrie 2021, 13:18
Data actualizarii: Joi 07 Octombrie 2021, 13:23

După anul 2000, meciurile din preliminariile europene pentru Cupa Mondială au dat multe exemple de perfecțiune din partea echipelor.

Când vorbim despre perfecțiune, ne gândim la șiruri neîntrerupte de victorii și primul loc în clasamente, cu meciuri câștigate pe linie. În articolul de mai jos, vorbim despre astfel de exemple sau despre formații care au visat la perfecțiunea primului loc, îndeplinind-o parțial. 

Turneul final din Coreea de Sud și Japonia 2002

Cupa Mondială din 2002, găzduită în premieră de țări asiatice, a fost marcată de surprize încă de la început. Senegalul se impunea atunci în fața Franței în meciul de debut, scor final 1-0, Germania înscria de 8 ori în poarta Arabiei Saudite, iar Turcia juca finala mică, pe care o și câștiga cu 3-2 în fața naționalei gazdă Coreea de Sud. În preliminarii, cel mai bun punctaj îl scotea Suedia, lider în a patra grupă cu 26 de puncte din 10 meciuri jucate. În optimile de finală însă, Suedia a fost eliminată de Senegal.

Verifică aici cotele Superbet pentru preliminariile Mondialului din 2022!

Turneul final din Germania 2006

În 2006, Cupa era ridicată de italieni pe 9 iulie, după un meci tumultuos la propriu și la figurat, în care Zidane primea în minutul 110 cartonașul roșu. În grupe, Trinidad Tobago scotea egal cu Suedia, Argentina câștiga la cea mai mare diferență de scor, 6-0, în fața Serbiei și Muntenegrului, iar în meciul dintre Italia și SUA s-au dat nici mai mult, nici mai puțin de 3 cartonașe roșii. 

Preliminariile au fost dominate de Olanda, vecina de grupă a României, care scotea 32 de puncte din 12 partide. A fost urmată de Anglia, cu 25 de puncte în 10 partide. Anglia se oprea în sferturile de finală, unde ceda în fața Portugaliei, în vreme ce Olanda nu reușea să treacă de aceeași Portugalia, în meciul cu 4 cartonașe roșii din optimi.

Turneul final din Africa de Sud 2010

Africa de Sud a asistat la finala în care Spania se impunea și câștiga prima Cupă Mondială din istorie. De altfel, Spania ieșea din preliminarii ca lider a celei de-a cincea grupe, cu maximum de puncte din 10 partide jucate. Este singurul exemplu de după anul 2000 care a țintit perfecțiunea și a reușit să o atingă pe întreg parcursul turneului. Ibericii treceau pe atunci de Portugalia în optimi, de Paraguay în sferturi și de Germania în semifinală, urmând să cucerească SuperTrofeul după meciul cu Olanda în care golul lui Andres Iniesta din minutul 116 salva situația.

Turneul final din Brazilia 2014

Anul 2014 aducea Germaniei a patra Cupă Mondială din istorie, după meciul împotriva Argentinei decis în prelungiri. Acest turneu final a găzduit și faimosul meci dintre Germania și Brazilia, unde nemții s-au impus cu un scor fabulos în fața Seleção: 7-1. În preliminarii, Germania și Olanda au avut cele mai bune rezultate, 28 de puncte din 10 partide. Și iată că SuperRezultatele din preliminarii au prezis performanțele celor două de-a lungul celei mai iubite competiții de fotbal la nivel mondial.

Ești curios care sunt cotele speciale Superbet pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale 2022? Verifică-le aici!

Turneul final din Rusia 2018

În 2018, Franța câștiga turneul și își lua revanșa în gând pentru finala pierdută în urmă cu 12 ani în fața Italiei. Cea mai mare diferență de scor a fost de 5 goluri, reușită de Rusia în fața Arabiei Saudite (5-0) și de Anglia în fața Panama (6-1). Preliminariile au adus victorii pe linie pentru Germania (30 de puncte din 10 meciuri jucate), națională care nu trecea însă de faza grupelor, ocupând ultimul loc în grupa sa. O contraperformanță pe care mulți nu ar fi prezis-o la momentul respectiv.

Turneul final din Qatar 2022

Cupa Mondială din Qatar 2022 își așteaptă cu mari emoții câștigătoarea. Preliminariile sunt în plină desfășurare și inclusiv România speră la un loc pe tabloul final al competiției. Până la momentul de față, doar Danemarca are maximum de puncte din partidele jucate (18 puncte din 6 partide). Urmează Belgia și Anglia, cu 16 puncte din 6 partide jucate. Rămâne de văzut dacă aceste rezultate vor prezice și câștigătoarea și dacă echipele au învățat din trecut. Asta pentru că istoria are obiceiul de a râde de cei care nu o cunosc, repetându-se.

Dacă vrei să te inspiri din pariurile altor jucători sau să îi inspiri pe alții, intră acum în SuperSocial!

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperSocial #SuperPariuri #SuperBilete

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!