Transferul VIETII pentru Lacina Traore! Fostul atacant al CFR-ului ajunge la cea mai bogata echipa din Europa!

Autor: Sport.ro
Vineri 20 Decembrie 2013, 17:24

	Transferul VIETII pentru Lacina Traore! Fostul atacant al CFR-ului ajunge la cea mai bogata echipa din Europa!

►Roda - Ajax, duminica 13:30 LIVE Sport.ro si Voyo.ro! High cu golurile

A fost una dintre vedetele Ligii 1 si a plecat pentru o suma importanta in Rusia, unde a imbracat tricoul lui Kuban Krasnodar si Anji Makhachkala, echipa care l-a achizitionat in schimbul a 20 de milioane.

Acum, ivorianul Lacina Traore da lovitura carierei, noteaza publicatia rusa Sport Express, care anunta ca atacantul pleaca la AS Monaco.

Jurnalistii rusi vorbesc despre un acord la care sefii celor doua echipe - Anji Mahakhkala si AS Monaco - ar fi ajuns, Dimitry Rybolovlev obtinand dreptul de negocia cu fotbalistul. Suma tranzactiei nu a fost inca facuta publica, insa mutarea se va realiza in luna ianuarie, dupa startul perioadei de mercato.

In varsta de doar 23 de ani, Lacina Traore a avut o ascensiune uimitoare in ultimele sezoane. Ajuns in Europa, la Cfr Cluj, de la Stade d'Abidjan, ivorianul a plecat pentru 6 milioane de euro la Kuban Krasnodar, echipa care l-a vandut, la randul ei, pentru 20 de milioane.

AS Monaco bifeaza astfel inca un transfer important, dupa ce in vara lui 2013 a fost echipa cu cei mai multi bani cheltuiti - 166 milioane de euro, peste Real Madrid, Tottenham, Manchester City sau PSG.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT