Transfer Market: Ajax a 'spart' banca pentru el! Pustiul de 17 ani se anunta noul Van Basten al Europei! VIDEO

Autor: Sport.ro
Vineri 21 Martie 2014, 13:10

► 19:00 Reghe, in studioul Sport.ro. Ia-l la intrebari!

Nu avem niciun roman in sferturile cupelor europene, dar ramane sa ne bucuram de fotbal. Dramatism deosebit aseara in Europa League. Doua echipe care au facut profit considerabil in ultimii 3 ani, Benfica - 60 de milioane si Porto 135 de milioane au eliminat doua echipe care au investit masiv, Tottenham si Napoli.

Grasutii lui Porto, Ghilas si Quaresma au lasat linistea pe stadionul lui Maradona. 55 de mii de fani au plecat suparati acasa. Napoli s-a oprit in optimi dupa 0-1 la Porto si 2-2 acasa.

Este vineri, este ziua in care descoperim un nou pusti de viitor. Vedem astazi un sarb, nascut in Olanda pe care Ajax a platit 2,5 milioane acum 2 zile! Richairo Zivkovic are mama din Curacao si la 17 ani are deja 6 goluri pentru Groningen in acest sezon.

Fostul club al lui Luis Suarez, Ronald Koeman sau Robben, Groningen a pus o clauza interesanta pentru Zivkovic. In momentul celei de-a 20 -a selectie la nationala Olandei incasaseaza inca 2,5 milioane de la Ajax! Indiferent de echipa unde se afla atunci.

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies