Transfer BOMBA pentru miliardarii de la Anji! Iau un SUPER jucator din mainile seicilor de la City! Afacerea verii in Est

Autor: Sport.ro
Sambata 23 Martie 2013, 18:33
Transfer BOMBA pentru miliardarii de la Anji! Iau un SUPER jucator din mainile seicilor de la City! Afacerea verii in Est

Au incercat sa-l convinga pe Neymar sa vina in Dagestan, au negociat cu Nani si Sneijder, iar acum sunt aproape sa dea in sfarsit o lovitura masiva pe piata transferurilor!

Bogatii de la Anji vor sa-l ia pe Yaya Youre de la Manchester City. Ivorianul, nemultumit ca discutiile de prelungire a contractului nu s-au concretizat, i-a avertizat pe seici ca va pleca in vara.

Agentul sau, Dimitri Seluk, le-a dat oficialilor lui City chiar si un termen pana cand asteapta rezolvarea situatiei. Daca pana la finalul weekendului Toure nu primeste o propunere de a continua la Manchester, devine disponibil pentru discutii cu orice alt club, avertizeaza Seluk.

Adus cu 30 de milioane in 2010 de la Barcelona, Yaya Toure mai are inca doi ani de contract cu City. Africanul castiga 12 milioane de euro pe an, dar vrea o marire de salariu, anunta presa din Anglia. Incepute inca de anul trecut, negocierile au stagnat in ultimele luni, spre nemultumirea lui Toure.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT