Super Dan, lovit din plin de razboiul dintre Rusia si Ucraina! Ce probleme au Chelsea, Monaco, Arsenal sau Dinamo Moscova

Super Dan, lovit din plin de razboiul dintre Rusia si Ucraina! Ce probleme au Chelsea, Monaco, Arsenal sau Dinamo Moscova

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Anexarea Crimeei de catre rusi a starnit un val de proteste venite din Vest. Mai multi prieteni miliardari ai lui Putin sunt pe lista oligarhilor ale caror averi vor fi inghetate.

Abramovich a bagat deja peste 3 miliarde de euro in Chelsea, iar Rybolovlev a pornit o adevarata revolutie la Monaco. A investit 200 de milioane in ultimul an! Ambitia lui Rybolovlev are o avere de 8 miliarde si visul sau este sa cumpere pe Manchester United!

Alysher Usmanov este un prieten bun al lui Putin si detine 25% din Arsenal. Usmanov are o avere de 18 miliarde!

Nici Dan Petrescu nu este linistit. Noul patron al lui Dinamo Moscova, Boris Rotenberg are o avere de 8 miliarde si este lista neagra! Petrescu este obligat la Moscova sa-l tina in lot pe baiatul lui Rotenberg care a prins 12 minute in acest sezon.

Aceasta criza s-ar putea extinde si in NBA. Mikhail Prokhorov are 11 miliarde si este proprietarul echipei Brooklyn Nets, care in vara trecuta a facut cele mai spectaculoase achizitii: Kevin Garnett, Paul Pierce sau Andrei Kirilenko. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Şedinţă cu propuneri inedite pentru campania de vaccinare. Klaus Iohannis: ”Trebuie să aducem vaccinul mai aproape de oameni”
BRAT
Modifică setările cookies