S-a fotografiat deja in tricoul Barcelonei! Noua stea a fotbalului brazilian, gata sa li se alature lui Messi si Suarez, dupa ce a castigat Copa Libertadores
Sambata 02 Decembrie 2017, 09:58

S-a fotografiat deja in tricoul Barcelonei! Noua stea a fotbalului brazilian, gata sa li se alature lui Messi si Suarez, dupa ce a castigat Copa Libertadores

Mijlocasul brazilian Arthur Melo (21 de ani) a devenit proaspat castigator al Copei Libertadores cu Gremio Porto Alegre si se pregateste pentru o aventura la Barcelona.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Arthur Melo este una dintre noile stele ale fotbalului brazilian. Mijlocas in varsta de 21 de ani, acesta este considerat unul dintre cei mai buni jucatori ai noii detinatoare a Copei Libertadores, Gremio Porto Alegre. De altfel, el a fost cel mai bun om al meciului din finala cu Lanus, disputata miercuri.

Urmarit de Barcelona, Melo s-a imbracat dupa ce a castigat Copa Libertadores cu tricoul formatiei catalane, incurajand astfel zvonurile ca negocierile dintre Gremio si Barca avanseaza rapid.

Mai mult, in fotografia in care Arthur Melo apare imbracat cu tricoul Barcelonei se afla si Andre Cury, membru al departamentului de scouting al clubului catalan, specializat pe fotbalul din America de Sud!

Cury este cel care a negociat transferul lui Neymar in 2014 de la Santos si, potrivit cotidianului Sport Catalunya, se ocupa acum de discutiile pentru Melo.

Impresarul lui Arthur Melo, Jorge Machado, a spus totusi in presa braziliana: "Deocamdata sunt doar discutii".

Potrivit presei din Brazilia, Gremio a refuzat deja o propunere de 35 de milioane de euro pentru Melo. Fotbalistul are contract pana in 2021 si o clauza de reziliere de 50 milioane euro.România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT