Transfer Market

Raspunsul dat de Perez la oferta lui United: "Nu-l dam pe Bale pe 300 de milioane" Problema care il poate face sa plece de la Real

Nu jocul reprezinta marea problema a lui Bale la Real Madrid.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Decembrie 2014, 10:50
Data actualizarii: Vineri 26 Decembrie 2014, 10:54

Transferat in vara lui 2013 pentru 90 de milioane de euro de Real Madrid, Gareth Bale este dorit de Louis van Gaal la Manchester United, echipa care este dispusa sa ofere 153 de milioane de euro in schimbul jucatorului galez. Florentino Perez a incercat insa sa incheie orice discutie: "Daca este un jucator pentru care nu vom asculta oferte, acela e Bale. Nici 150, nici 300 de milioane!" a spus presedintele Realului, citat de Marca.

Un lucru este insa cert - Bale are probleme la Real, conform jurnalistilor spanioli. Jucatorul de 25 de ani s-a adaptat cu greu la viata din Spania, avand si probleme cu limba. Iar poate cea mai mare problema o reprezinta situatia din vestiar - Bale este prieten cu Luka Modric, fostul sau coleg de la Tottenham, si cam atat. Unul dintre membrii echipei medicale este un fan al sau, iar in timpul liber joaca mult golf.

Cifrele sale sunt insa foarte bune - a jucat 22 de partide in acest sezon, 1939 de minute in total, avand 11 goluri si 5 assist-uri. In sezonul de debut a jucat 44 de meciuri, reusind 22 de goluri si 15 assist-uri, avand 3469 de minute pe teren. In plus, este omul marilor meciuri si al finalelor. Bale nu are in acest moment vreo intentie de a se intoarce in Premier League, insa continua sa-i fie greu sa se adapteze la viata din Spania.

Modifică setările cookies