Prima reactie a lui Louis van Gaal despre transferul RECORD de 152 de milioane de euro al lui Bale la Manchester United

Prima reactie a lui Louis van Gaal despre transferul RECORD de 152 de milioane de euro al lui Bale la Manchester United

Transferat la Madrid in vara lui 2013, Gareth Bale s-ar putea intoarce in 2015 in Anglia, acolo unde este dorit de Manchester United intr-un transfer record.

152 de milioane de euro este suma de transfer pe care Manchester United ar fi dispusa, potrivit Daily Mail, care citeaza publicatii din Spania, sa o plateasca in contul transferului lui Gareth Bale de la Real Madrid.

Intr-o conferinta de presa, van Gaal a fost intrebat despre o posibila mutare a galezului pe Old Trafford. Raspunsul olandezului a dat nastere unor noi interpretari.

"Nu pot sa discut asa ceva cu voi. O sa discut cu CEO-ul si nu cu cineva din presa.", a fost reactia lui van Gaal, care nu a vrut sa nege interesul pentru mutare.

Daca transferul lui Bale se va concretiza pentru 152 de milioane de euro, aceasta mutare ar deveni cea mai scumpa din istoria fotbalului. Actualul record este detinut tot de Bale.

Potrivit unui sondaj publicat pe site-ul As al ziarului de casa al Realului, 54% dintre cei care au raspuns la intrebarea daca ar fi fericiti in cazul unei plecari a lui Bale au spus ca "da".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării anti-Covid de la București începe astăzi. Unde se va ține
BRAT
Modifică setările cookies