Neuer nu crede in castigarea Balonului de Aur: "Ceilalti doi sunt branduri globale!" Care este marele sau obiectiv

Neuer nu crede in castigarea Balonului de Aur: "Ceilalti doi sunt branduri globale!" Care este marele sau obiectiv

Pe 12 ianuarie loc are gala Balonului de Aur.

Manuel Neuer incearca sa opreasca suprematia lui Cristiano Ronaldo si Lionel Messi, castigatorii Balonului de Aur din 2008 incoace. La gala ce va avea loc la Zurich, Neuer nu crede ca este favorit: "Este o onoare pentru mine, sunt mandru de asta. Nu sunt favorit cu siguranta. Ceilalti doi jucatori sunt branduri globale, lucru care este benefic" a spus Neuer.

Campion mondial cu nationala Germaniei in 2014, Neuer spune ca "acesta a fost probabil cel mai bun an al meu" si atribuie lui Guardiola si filosofiei acestuia despre fotbal stilul sau riscant de joc, Neuer facandu-se remarcat cu iesirile nebune din poarta: "In jocul meu riscant este important sa simt sprijinul antrenorul pentru aceste faze extreme. Asta ma ajuta pe teren sa iau deciziile corecte. Filosofia lui Pep este buna pentru stilul meu de portar, si cu aceasta incredere si liniste pot sa fac la fel si la nationala.

Eu ma bazez pe instinct, nu o fac pentru mine sau pentru ca arata bine. Nu sunt nimic mai mult decat un portar normal" mai spune Neuer, cel care a spus si ce-si doreste in 2015: castigarea Champions League! "In 2012, am esuat in tentativa de a castiga pe prorpiul teren, dar acum vrem sa castigam trofeul in tara noastra. Champions League este marele meu obiectiv pentru urmatorul an" a mai spus Neuer, care a tinut si sa-i linisteasca pe cei care se temeau ca se va retrage de la nationala dupa Euro 2016.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies