Premier League moussa sissoko Newcastle Tottenham Transfer Market

Nu raspunzi la SMS :) Transfer nebun de 35mil € in Premier League in ultima ora de mercato! O echipa a trimis avionul dupa el, alta l-a cumparat

Probabil cel mai haotic transfer din aceasta vara a avut loc chiar in ultima zi.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Septembrie 2016, 11:21
Data actualizarii: Joi 01 Septembrie 2016, 11:26

Tottenham a anuntat oficial transferul lui Moussa Sissoko de la Newcastle pentru 35 de milioane de euro dupa ce perioada de transferuri s-a incheiat - echipa lui Pochettino a reusit sa trimita actele necesare in ultimele 2 ore in care acest lucru era posibil si a pus mana pe jucator. Noaptea trecuta, la ora 1 cand perioada de transferuri se incheiase, mutarea nu era inca oficializata!

Titular in finala Euro, Sissoko a devenit cel mai scump jucator transferat vreodata din Championship, liga a 2-a engleza. Sissoko a semnat pentru 5 ani cu Tottenham. Insa cu 2 ore inainte de incheierea perioadei de transferuri, el era la un pas de Everton!

Cei de la Everton s-au inteles cu Newcastle sa plateasca cei 35 de milioane de euro ceruti de echipa lui Rafa Benitez. Au pregatit de urgenta toate detaliile pentru o vizita medicala, pentru semnarea contractului, pentru sedinta foto. Au trimis chiar si un avion care sa-l duca pe jucator la Liverpool! Numai ca Sissoko nu i-a raspuns la telefoane si mesaje antrenorului lui Everton, Ronald Koeman.

Sissoko aflase de interesul celor de la Tottenham si a riscat chiar sa ramana la Newcastle, in liga a 2-a. Pana la urma, Tottenham a acceptat sa plateasca aceeasi suma ca Everton iar totul s-a miscat rapid. La ora 12.57, Sissoko anunta pe contul sau oficial de Twitter ca a semnat cu Spurs. Mutarea nu era inca oficiala, dar actele au fost in regula si francezul de 27 de ani a devenit jucator al lui Tottenham.

Situatia lui Sissoko nu se va incheia aici. Asta pentru ca in urma cu doar cateva luni isi declara admiratia pentru Arsenal, marea rivala a lui Spurs: "Cand eram tanar, Arsenal era clubul meu favorit. Idolul meu era Patrick Vieira. Mereu am iubit acest club, inca il iubesc. Vom vedea, nu va pot spune daca voi merge la Arsenal. Acum sunt concentrat pe nationala Frantei" spunea jucatorul inainte de Euro.

Modifică setările cookies