moussa sissoko manchester city tottenham rezultat manchester city tottenham Liga Campionilor

ABSOLUT INCREDIBIL | Singurul jucator al lui Tottenham care nu a realizat ca echipa sa s-a calificat! A ramas socat cand i s-a spus: "Cum am facut-o?"

Manchester City - Tottenham | TOATE FAZELE IMPORTANTE SUNT AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Aprilie 2019, 09:27
Data actualizarii: Joi 18 Aprilie 2019, 09:30

Moussa Sissoko a fost singurul jucator al lui Tottenham care s-a bucurat cu intarziere pentru calificarea in semifinale. Sissoko a plecat la vestiare, suparat, imediat dupa ce City a marcat in secundele de final.

Astfel, jucatorul lui Tottenham nu a stiut minute bune ca echipa sa s-a calificat pentru ca arbitrii au anulat reusita lui Sterling. Sissoko, care iesise de pe teren accidendat in minutul 41, a fost "recuperat" de un membru al staff-ului de la vestiare si adus pe teren pentru a se bucura alaturi de colegii sai.

"Eram pe banca, am vazut golul de 5-3 si m-am dus direct la vestiare. Eram singur, nimeni nu m-a insotit, niciun ecran TV nu difuza imagini, iar in capul meu eram eliminati. Un membru al staff-ului a intrat in vestiar si mi-a spus: 'Incredibil, am facut-o!' I-am raspuns: 'Cum am facut-o?'. In momentul acela mi-a pus ca golul a fost anulat. Atunci am luat un tricou, am uitat de accidentarea mea si am alergat afara sa alatur celorlalti, pentru a nu scapa sarbatorirea unui moment istoric. A fost un soc emotional incredibil", a declarat Moussa Sissoko pentru L'Equipe.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!