Mos Craciun vine in AUGUST! Dan Petrescu, transferuri FABULOASE de 45 de milioane! Ce jucator "fura" de la o echipa miliardara:

Autor: Sport.ro
Joi 15 August 2013, 10:41

	Mos Craciun vine in AUGUST! Dan Petrescu, transferuri FABULOASE de 45 de milioane! Ce jucator "fura" de la o echipa miliardara:

►Derby intre TITANI! Ajax – Feyenoord, duminica 13:30, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Anji Makhackhala se afla intr-o situatie extrem de dificila, patronul Suleyman Kerimov, milionarul care conduce Dagestanul, anuntand ca isi va retrage sprijinul financiar de la echipa.

Fara banii lui Kerimov, dar cu salarii uriase de platit, printre care si cel al lui Eto'o, de 20 de milioane de euro anual, rusii sunt gata sa vanda mare parte din jucatori, scrie presa de la Moscova.

Iar cel care poate profita este Dan Petrescu, care ii poate lua la Dinamo pe Kokorin (fotbalist vandut chiar de echipa sa in urma cu 2 luni, in schimbul a 20 de milioane), Zhirkov (fostul jucator al lui Chelsea) si Denisov (ex-Zenit). Din cate se pare, clubul moscovit ar putea plati circa 45 de milioane de euro in schimbul celor trei internationali rusi, in ciuda faptului ca pana acum echipa nu a facut niciun transfer pe bani multi.

4 transferuri a facut Dinamo in aceasta vara, cel mai scump fiind cel al lui Vladimir Dyadyun - 400 mii euro.

De asemenea, Dinamo i-a luat pe Kasaev (imprumut de la Rubin), Florescu si Douglas (international olandez).

Procurorul general nu crede că este posibil să i se interzică Sorinei să plece din țară
BRAT